Otvorene prijave za godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice

Hrvatska turistička zajednica i ove godine dodjeljujegodišnjeturističke nagradekao posebnopriznanje za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma. Prijave i kandidature za godišnje nagrade„Anton Štifanić“ i „Nagrada za životno djelo“zaprimaju se od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine ispunjavanjem online obrasca.

Također, kandidature se zaprimaju i za nagradu „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“ i to do 27. srpnja 2018. godine. Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave putem online obrasca.

Hrvatska turistička zajednica od ove godine uvela je novi koncept i kategorije u sklopu nagrade „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“.Do sad se navedena nagrada dodjeljivala u 26 kategorija, a od ove se godine dodjeljuje u ukupno 14 kvalitetno i sveobuhvatno definiranih kategorija: agencijski djelatnik; turistički animator; turistički vodič; djelatnik u hotelskom objektu ili kampu; djelatnik u ugostiteljskom objektu (kuhar, konobar, slastičar, sommelier, itd.); privatni iznajmljivač; domaćin turističkog seljačkog domaćinstva; policajac; vatrogasac; djelatnik u pomorskom prijevozu; djelatnik u zračnom prijevozu; djelatnik u cestovnom prijevozu; prodavač; djelatnik na uređenju i održavanju okoliša.

„Sustavom nagrađivanja želimo poticati izvrsnost, kreativnost, ali i motivaciju za daljnje uspjehe. Cilj nam jeizdvojiti pojedince i subjekte koji su svojim radom, projektima i idejama pridonijeli razvoju hrvatskog turizmaipozicioniranju naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije ljubaznih domaćina. Razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa s turistima, uz podizanje kvalitete usluge,ključan je segment u podizanju stupnja zadovoljstva gostiju te širenju pozitivnog imidža hrvatskog turizma“, izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, pozvavši sve građane, turističke djelatnike i subjekte da ispune prijavnice i kandidiraju osobe koje će nagradu dobiti na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju na Hvaru 25. i 26. listopada.

Više informacija o dodjeli nagrada moguće je pronaći na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice.

 


Ispis   E-mail